Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 28-04-2017

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 14:00

Eurolife ERB: Επανασχεδιασμός και απλοποίηση στα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Τα Safe Drive Standard και Safe Drive Plus καλύπτουν κάθε ασφαλιστική ανάγκη 

 

O Όμιλος Eurolife ERB, συνεχίζοντας δυναμικά την ανάπτυξή του στη νέα εποχή, προχώρησε σε επανασχεδιασμό των προγραμμάτων ασφάλισης αυτοκινήτου, συγκεντρώνοντας πλέον όλες τις προσφερόμενες καλύψεις στα προγράμματα Safe Drive Standard και Safe Drive Plus.

Ο συγκεκριμένος επανασχεδιασμός εντάσσεται στη συνολική στρατηγική ψηφιακού μετασχηματισμού της Eurolife ERB, ο οποίος μεταξύ άλλων αποσκοπεί και στην απλοποίηση και τον καλύτερο σχεδιασμό ολοκληρωμένων προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των ασφαλισμένων και προσφέρουν ευκολότερες διαδικασίες, ευελιξία και ακόμα πιο προσωποποιημένη εμπειρία.

Παράλληλα, η Eurolife ERB, αξιοποιώντας προηγμένα στατιστικά μοντέλα τιμολόγησης, επαναπροσδιόρισε τις παραμέτρους τιμολόγησης που χρησιμοποιεί στην ασφάλιση αυτοκινήτου με στόχο τόσο την ορθή αξιολόγηση του ρίσκου, όσο και τη δικαιότερη τιμολόγηση του πελάτη, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για παροχή προϊόντων που στηρίζονται στη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής. Στο πλαίσιο αυτό τα νέα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Safe Drive Standard εμπλουτίστηκαν με νέες καλύψεις ώστε να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή προστασία ακόμα και στο βασικό πρόγραμμα.

Στη νέα τους μορφή, τα προγράμματα Safe Drive Standard και Safe Drive Plus λαμβάνουν υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες διατηρώντας εκπτώσεις και προνόμια που δημιουργούν προστιθέμενη αξία όπως:

 • Έκπτωση βάσει της επαγγελματικής ιδιότητας του οδηγού
 • Έκπτωση προσεκτικού οδηγού
 • Έκπτωση ασφάλισης 2ου οχήματος 
 • Δωρεάν Προνόμια Υγείας τα οποία παρέχονται σε συνεργασία με τον Όμιλο Ευρωκλινικής 
 • 6 άτοκες δόσεις εφόσον η πληρωμή πραγματοποιηθεί με πιστωτικές κάρτες Eurobank καθώς και 3% Επιστροφή σε ευρώ εφόσον το ασφάλιστρο εξοφληθεί μέσω πάγιας εντολής μέσω μίας από τις πιστωτικές κάρτες Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών Επιστροφή.

Η κα. Αμαλία Μόφορη, Γενική Διευθύντρια Τεχνικής Διεύθυνσης Ζωής & Γενικών Ασφαλίσεων, δήλωσε σχετικά: «Ο επανασχεδιασμός των προγραμμάτων ασφάλισης αυτοκινήτου εντάσσεται στο συνολικό πλάνο περαιτέρω αναβάθμισης των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει ο Όμιλος, με ουσιαστική αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας που διαθέτουμε σε επιμέρους κλάδους. Παραμένουμε σταθερά προσανατολισμένοι στην κάλυψη των εξατομικευμένων αναγκών των πελατών μας, την εξεύρεση λύσεων για κάθε περίπτωση και την παροχή ουσιαστικής ασφάλειας σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, απλοποιούμε το σύνολο των διαδικασιών προς όφελος των ασφαλισμένων αλλά και των συνεργατών μας».

   

σχόλια

 • kozanis
  kozanis Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 18:31

  ΝΑΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.

 • ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΒΑΣΣΑΛΟΣ
  ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΒΑΣΣΑΛΟΣ Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 22:14

  ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ...

Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου