Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 30-04-2017

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 09:31

Εθνική Ασφαλιστική: Με υψηλές ταχύτητες τρέχει το εταιρικό δίκτυο!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Συναντήσεις του εταιρικού δικτύου πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες όπως πληροφορείται το nextdeal.gr.

 

Στις συναντήσεις που οργάνωσε ο Υπεύθυνος Δικτύων Πωλήσεων Μιχάλης Τάτσης συμμετείχαν κορυφαίοι συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής και συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους ασφαλιστές της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρείας της χώρας. Επίσης αναλύθηκε η κατάσταση στην ασφαλιστική αγορά και τέθηκαν φιλόδοξοι, όπως πάντα συμβαίνει με το δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στόχοι για το μέλλον.

Στις συναντήσεις συμμετείχε και μίλησε, παροτρύνοντας τους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους, ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας κ. Γιώργος Ζαφείρης καθώς, όπως είπε, τα αποτελέσματα του είναι πολύ ικανοποιητικά με την παραγωγή ασφαλίστρων στο πρώτο τρίμηνο να τρέχει με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σταύρου Κωνσταντά ο οποίος παραβρέθηκε και μίλησε σε όλες τις συναντήσεις. Όπως πληροφορήθηκε από παριστάμενους το nextdeal.gr, με την παρέμβαση του ξεκαθάρισε πλήρως την στρατηγική της διοίκησης και το πλαίσιο εντός του οποίου κινείται, εμπνέοντας εμπιστοσύνη για τις προοπτικές της εταιρείας. Παρουσίασε με απλά λόγια τα αποτελέσματα της Εθνικής Ασφαλιστικής για το 2016 εστιάζοντας στην υγιή κερδοφορία και τον υψηλό δείκτη φερεγγυότητας (δείτε εδώ).

Στις συναντήσεις παρουσιάστηκαν και νέα προϊόντα στην ασφάλιση υγείας ενώ τέλος, ο Μιχάλης Τάτσης από την πλευρά του κάλεσε τους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής να παραμένουν προσηλωμένοι στους στόχους τους όπως ακριβώς πρέπει να κάνει κάθε επαγγελματίας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής έργο του οποίου είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον ασφαλιζόμενο που αναζητά μία σιγουριά και εξασφάλιση που μόνο ο θεσμός της ιδιωτικής ασφάλισης παρέχει!

 

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου