Εντυπωσιακά αποτελέσματα για τη Διεύθυνση της Ανθής Ξηρού της Εθνικής Ασφαλιστικής!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 24-11-2017

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 16:11

Εντυπωσιακά αποτελέσματα για τη Διεύθυνση της Ανθής Ξηρού της Εθνικής Ασφαλιστικής!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

«Τι ήδιστον; Το επιτυγχάνειν». Απόφθεγμα του φιλόσοφου Θαλή του Μιλήσιου, το οποίο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα για τη Διεύθυνση της Ανθής Ξηρού της Εθνικής Ασφαλιστικής. Άλλωστε τα νούμερα «μιλούν» από μόνα τους, καθώς για άλλη μια χρονιά η ομάδα… υπεροχής της κας Ξηρού, ξεπέρασε τον εαυτό της, αποδεικνύοντας -κατά την παροιμία- πως όποιος αέρας και αν φυσάει, ο μύλος πάντα αλέθει!

 

Ύστερα από μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, την Παρασκευή στις 27 Ιανουαρίου, σε πολυχώρο του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ, στη Βέροια, κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, στα βλέμματα των στελεχών της διεύθυνσης ήταν ευδιάκριτα τα συναισθήματα τόσο της δικαίωσης όσο και της επιτυχίας.

Και πώς να μη γίνεται άλλωστε λόγος για επιτυχία, καθώς τα νούμερα είναι εντυπωσιακά. Η Διεύθυνση κατέχει την πρώτη θέση στην Περιφέρεια πλην Αθήνας και την τέταρτη στην Εταιρεία της Εθνικής Ασφαλιστικής, με 726.681 Ευρώ παραδόσεις στον κλάδο ζωής για το 2016.

H Διεύθυνση της Ανθής Ξηρού δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια της Κεντροδυτικής Μακεδονίας, η οποία έχει διαφορετικά δεδομένα από εκείνα της Αθήνας. Ωστόσο, οι συνεργάτες της κας Ξηρού απέδειξαν για άλλη μια φορά πως είναι μια ομάδα που λειτουργεί με σαφή αποστολή, όραμα, κούλτουρα και επιχειρησιακή τακτική.

Η πίστη, η αδιάλειπτη προσπάθεια και η ειλικρίνεια συνθέτουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του ομαδικού πνεύματος της Διεύθυνσης θέτοντας τον πήχη ψηλά και για τη νέα χρονιά. Φυσικά και επουδενί δεν θα γινόταν λόγος για όλα αυτά εάν δεν ηγείτο της ομάδας η κα Ξηρού. Η μακρόχρονη, συνεπής και αποτελεσματική διαδρομή της, στην πρώτη εταιρεία του κλάδου, την Εθνική Ασφαλιστική, αποτελούν εχέγγυα και έμπνευση για τους συνεργάτες της.

Ηχηρές παρουσίες και ηχηρές… βραβεύσεις

Επίκεντρο της εκδήλωσης, φυσικά, οι πρώτοι… της πρώτης Ασφαλιστικής. Τα νούμερα εντυπωσιακά για τον καθένα. Το πρώτο βραβείο ασφαλιστικού συμβούλου απονεμήθηκε στην κα. Μαρία Άτση από το γραφείο της Νάουσας. Δεύτερο βραβείο στην κα. Άννα Μαντοκούδη από το γραφείο των Γιαννιτσών. Τρίτο βραβείο στην κα. Μαρία Πελέκα από το γραφείο της Κοζάνης. Τέταρτο βραβείο στον κ. Γιώργο Ελευθεριάδη από το γραφείο της Κοζάνης επίσης. Στην πέμπτη θέση ο κ. Αθανάσιος Χατζηφωτιάδης από το γραφείο της Νάουσας. Έκτο βραβείο στον κ. Θωμά Πανταζόπουλο από το γραφείο της Αλεξάνδρειας. Το έβδομο βραβείο δόθηκε στην κα. Ειρήνη Χρόνη από το γραφείο της Βέροιας και το όγδοο βραβείο στην κα. Τριανταφυλλιά Καρανικολοπούλου από το γραφείο της Αλεξάνδρειας.

Βραβεία δόθηκαν επίσης και στους προϊστάμενους ομάδων. Την πρωτιά στη Διεύθυνση της κας Ξηρού κατέκτησε για το 2016 ο κ. Ιωάννης Μπέκας από το γραφείο της Βέροιας . Στη δεύτερη θέση ο κ. Ευάγγελος Κανάβας, ο οποίος προΐσταται του γραφείου της Κοζάνης και στην τρίτη θέση η κα. Ελένη Γεωργίου από το γραφείο των Γιαννιτσών.

Επισημαίνεται ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Υποστήριξης εταιρικού δικτύου Β. Ελλάδος κ. Λάζαρος Γκιουρτζίδης, ο Διευθυντής Υποστήριξης Μεσιτών και Πρακτόρων Β. Ελλάδος κ. Δημήτρης Σπινθηρόπουλος, η Διευθύντρια του Κεντρικού Καταστήματος Θεσσαλονίκης κα. Τάνια Βαχαρακίδου και ο Διευθυντής καταστήματος Κοζάνης κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης. Στις σύντομες τοποθετήσεις τους, χαιρέτησαν τη Διεύθυνση της κας Ξηρού για τις παραγωγικές τους επιτυχίες και ευχήθηκαν ολόψυχα πρωτιές και για το 2017.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου