ΕΑΕΕ: Προετοιμάζει μεγάλο άνοιγμα στην κοινωνία!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 24-11-2017

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 09:36

ΕΑΕΕ: Προετοιμάζει μεγάλο άνοιγμα στην κοινωνία!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Άνοιγμα στην κοινωνία με στόχο την ενίσχυση του προφίλ του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης σχεδιάζει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, στη βάση των κατευθύνσεων και των στόχων που έχει χαράξει το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΕΕ και ο πρόεδρο του κ. Δημήτρης Μαζαράκης.

Πληροφορίες του nextdeal.gr αναφέρουν ότι στο πλαίσιο αυτό η ΕΑΕΕ εξετάζει την δυνατότητα πραγματοποίησης μιας έρευνας αγοράς της κοινής γνώμης για να διερευνηθεί η αντίληψη που έχουν οι πολίτες για τον ασφαλιστικό κλάδο. Πρόκειται για μία ιδέα που έχει κοινοποιηθεί από τον νέο πρόεδρο της ΕΑΕΕ κ. Δημήτρη Μαζαράκη, ο οποίος επιδιώκει να βελτιώσει σημαντικά την εξωστρέφεια του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης. Η ιδέα αυτή φαίνεται τώρα να παίρνει σταδιακά «σάρκα και οστά». Αναμένεται σύντομα να ληφθούν οριστικές αποφάσεις γιατί το «μυστικό» σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μην χρονίζουν τα πράγματα και να λαμβάνονται γρήγορα και με αποφασιστικότητα οι αποφάσεις.

Πάντως θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε αυτή την συγκυρία επικεφαλής σε μία σειρά φορέων της ασφαλιστικής αγοράς είναι νέα «άφθαρτα» στελέχη (κ. Μαζαράκης στην ΕΑΕΕ, ο κ. Πάνος Δημητρίου την Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος, ο κ. Ερρίκος Μοάτσος στον Σύνδεσμο Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων) που με τις πρωτοβουλίες του ο κάθε ένας στο τομέα του επιδεικνύουν μία κινητικότητα που αναδεικνύει την αξία και συμβολή του κλάδους την ελληνική οικονομία και κοινωνία (βλέπε εκδηλώσεις ΣΕΣΑΕ, συνέδριο και εκδηλώσεις Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος, πρωτοβουλίες που σχεδιάζει η ΕΑΕΕ, όπως έρευνα αγοράς και συμφωνία με τον ΙΟΒΕ για δημιουργία δείκτη στις ασφαλίσεις υγείας, κ.λ.π.).

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου