Βραβεύσεις για την Allianz Ελλάδος!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 23-11-2017

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 08:42

Βραβεύσεις για την Allianz Ελλάδος!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Η Allianz Ελλάδος διακρίθηκε στα Corporate Superbrands Greece 2016, ως ένα από τα κορυφαία επτά brand names της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, με βάση την Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας & Δύναμη Φήμης, την Αξιοπιστία & Μακροχρόνια Συνέπεια και την Εταιρική Υπευθυνότητα, επισφραγίζοντας την οικοδόμηση ενός ισχυρού, διαχρονικού και ξεχωριστού brand.

 

Τα Corporate Superbrands Greece λειτουργούν στο πλαίσιο του παγκοσμίως αναγνωρισμένου θεσμού των Superbrands και αξιολόγησαν μέσω έρευνας καταναλωτικού κοινού και κριτικής επιτροπής περίπου 1.500 brands που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Αλλά και στα Ermis Awards, τον πιο αναγνωρισμένο θεσμό του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας, η διαφημιστική καμπάνια που δημιούργησε η Soho Square Athens για την Allianz Direct απέσπασε 6 βραβεία, μεταξύ αυτών και το Grand Ermis στην κατηγορία “Digital Video”, αναδεικνύοντας την επικοινωνιακή στρατηγική της Allianz Ελλάδος στα ψηφιακά μέσα.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου