ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ (06/04/2015, ώρα 8:30): Επιτέλους, κυβερνητική βούληση και χρονοδιάγραμμα για επίλυση προβλήματος Ομίλου ΑΣΠΙΣ!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 23-11-2017

Ιδιωτική Ασφάλιση

Δημοσίευση: Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 08:30

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ (06/04/2015, ώρα 8:30): Επιτέλους, κυβερνητική βούληση και χρονοδιάγραμμα για επίλυση προβλήματος Ομίλου ΑΣΠΙΣ!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.nextdeal.gr αυξημένη κινητικότητα διαπιστώνεται γύρω από την πολύχρονη αδράνεια προβλήματος ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ και τη δρομολόγηση επίλυσής του.

Ο νέος γενικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών καθηγητής κ. Ν. Φράγκος πραγματοποίησε την πρώτη ουσιαστική συνάντηση με συναρμόδιους φορείς την περασμένη Παρασκευή 3/4/2015 όπου έθεσε το θέμα του επείγοντος ζητώντας μέχρι τέλος Ιουνίου τουλάχιστον συγκεκριμένα στοιχεία και προτάσεις ώστε να ανακοινωθούν επισήμως ποιοι και τι δικαιούνται και οι ενδιαφερόμενοι να πράξουν αναλόγως.

Η συνάντηση ήταν με συγκεκριμένη ατζέντα και πρακτικά και όχι ενημερωτική-εθιμοτυπική. Παρόντες άνθρωποι από την Τράπεζα Ελλάδος, από τα επικουρικά – εγγυητικά κεφάλαια, εκκαθαριστές της ΑΣΠΙΔΟΣ και υπηρεσιακοί παράγοντες με στόχο την υλοποίηση επιθυμίας των υπουργών, οικονομικών και αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κκ. Γιάνη Βαρουφάκη και Γιάννη Δραγασάκη για τέλος εκκρεμότητας αποζημιώσεων ΑΣΠΙΣ.

Ο κ. Ν. Φράγκος, γνώστης της ασφαλιστικής αγοράς κάλεσε τους φορείς για άμεσες ενέργειες κάτι που έγινε κατανοητό. Ήταν παρόντες οι κκ Πάσχας, Παυλόπουλος, Βάσσης, Ραουνάς. Καράμπαλη και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών.

Τονίσθηκε επίσης ότι η επίλυση του θέματος ήταν και προεκλογική εξαγγελία και δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, αρμόδιος κυβερνητικός παράγοντας για το θέμα της ΑΣΠΙΔΟΣ είναι ο κ. Γιώργος Σταθάκης, Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

   

σχόλια

 • Μιχάλης Π.
  Μιχάλης Π. Τρίτη, 07 Απριλίου 2015 17:52

  Τι να πω και τι να πιστέψω μετά από τόσα χρόνια με τους αλήτες τους πολιτικούς!!! Ας ελπίσουμε ότι ο Σύριζα θα δώσει ένα τέλος σε όλη αυτή την αδικία...

 • Δημήτρης Θεσσαλονίκη
  Δημήτρης Θεσσαλονίκη Τρίτη, 07 Απριλίου 2015 13:19

  Κατερίνα για τον Σαμαρά δεν μας είπες τίποτα!

 • ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 07 Απριλίου 2015 08:24

  Να το δω και να μην το πιστέψω!

 • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ
  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 14:20

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ, Κ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΔΙΑ ΤΟΥ Κ. ΝΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ Γ.Γ ΑΥΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Κ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ προεκλογικής εξαγγελίας και δέσμευσης του ΣΥΡΙΖΑ στις 16/10/2014 που επετεύχθη κατοπιν της συμφωνίας και συνεννοησης που είχαμε ως ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 1/12 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ SITE MAΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΠοΥ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ απο πολύ κοντά,
  ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΥΡΝΗΤιΚΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝ.
  ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ, η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΛΟΙ,
  ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΜΟΙΩΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ 800.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΗΡΑΝΙΩΝΤΑΙ ΕΞ ΑΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ???? ΜΟΝΟΝ????ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2009..Π ΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΑΝ ΑΠΡΑΚΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ , ΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ,
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...
  ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ..
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΙΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ
  ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ NEXT DEAL.GR ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΑΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟΝ Κ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΩΕ ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝΝ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
  ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕ ΣΠΥΡΟΥ
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ

Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου