Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 23-05-2017

Θεσμικοί φορείς – Συνδικαλισμός

Δημοσίευση: Πέμπτη, 16 Μάρτιος 2017 15:45

Ο Σύλλογος της Εθνικής Ασφαλιστικής διασφαλίζει τα επείγοντα περιστατικά κατά τη 48ωρη πανελλαδική απεργία

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Ο Σύλλογος της Εθνικής Ασφαλιστικής θα διασφαλίζει τα επείγοντα περιστατικά κατά τη 48ωρη πανελλαδική απεργία που έχει προγραμματίσει για την Τρίτη 21/3/2017 και την Τετάρτη 22/3/2017 (δείτε εδώ).

 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου:

"Ο Σύλλογος της Εθνικής Ασφαλιστικής διασφαλίζει τα επείγοντα περιστατικά
48ωρη πανελλαδική απεργία την Τρίτη 21/3/2017 και την Τετάρτη 22/3/2017

Η 48ωρη πανελλαδική απεργία του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής την Τρίτη 21/3/2017 και την Τετάρτη 22/3/2017 στρέφεται αποκλειστικά και μόνο κατά της πρόθεσης της ΕΤΕ, που με την ανοχή της κυβέρνησης συνεχίζει τις διαδικασίες πώλησης, χωρίς να υφίσταται πλέον καμία υποχρέωση από την πλευρά της.

Η Εθνική Ασφαλιστική και οι εργαζόμενοί της στηρίζονται και στηρίζουν εδώ και 126 χρόνια τους πελάτες της και τα δίκτυά της και για το σκοπό αυτό ο Σύλλογος έχει διασφαλίσει τις ημέρες της κινητοποίησης τη λειτουργία των συστημάτων που θα υποστηρίξουν όλα τα επείγοντα περιστατικά υγείας και ατυχημάτων των οχημάτων των πελατών της.

Απεργούμε για να αποτρέψουμε την πώληση της Εταιρίας μας σε ξένα κεφάλαια, απεργούμε για να διασφαλίσουμε αυτά που είναι και μπορούν να παραμείνουν ελληνικά, απεργούμε για να παραμείνουν στην εθνική οικονομία τα επενδεδυμένα κεφάλαια των αποθεματικών της, απεργούμε για να μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην ελληνική κοινωνία ασφάλεια από την πρώτη και μοναδική ελληνική ασφαλιστική εταιρία.

Απεργούμε - Διαδηλώνουμε - Διεκδικούμε - Αγωνιζόμαστε!

Λέμε «ΟΧΙ» στο ξεπούλημα της Εθνικής Ασφαλιστικής!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του
Συλλόγου Υπαλλήλων Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ»"

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου