Ο ΣΥΑΕ συμμετέχει στην 48ωρη απεργία ενάντια στην πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 24-11-2017

Θεσμικοί φορείς – Συνδικαλισμός

Δημοσίευση: Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 08:34

Ο ΣΥΑΕ συμμετέχει στην 48ωρη απεργία ενάντια στην πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Ο ΣΥΑΕ, σε συμπαράσταση προς το Επιχειρησιακό Σωματείο των Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής και σε συνέχεια των κινητοποιήσεων που έχουν προηγηθεί για να σταματήσει η Πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής, συμμετέχει στη 48ωρη Πανελλαδική Απεργία την Τρίτη 21/3/2017 και την Τετάρτη 22/3/2017.

 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου:

"Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Υ.Α.Ε., σε συμπαράσταση προς το Επιχειρησιακό Σωματείο των Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής και σε συνέχεια των κινητοποιήσεων που έχουν προηγηθεί για να σταματήσει η Πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής,

ΚΑΛΕΙ τα μέλη του που έχουν άμεση η έμμεση επαγγελματική σχέση με την Εθνική Ασφαλιστική σε 48ωρη Πανελλαδικής Απεργίας

την Τρίτη 21 / 3 / 2017 και την Τετάρτη 22 / 3 / 2017

στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν και τις δυο μέρες 07.00πμ έξω απ’ τα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής (Λ. Συγγρού 103 -) και την Τρίτη 21/3/2017 στις 10:00 π.μ. στην πορεία προς το κτίριο της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα (Βασιλίσσης Σοφίας & Ηρώδου Αττικού).

Απεργούμε:
Για να αποτρέψουμε την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής σε ξένα κεφάλαια, για να παραμείνουν στην εθνική οικονομία τα επενδεδυμένα κεφάλαια των αποθεματικών της, για να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας, να μην υπάρξει περαιτέρω πίεση στα εισοδήματα των εργαζομένων και των ασφαλιστών αλλά και ελάττωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους.

Καταγγέλλουμε:
Την Κυβέρνηση και την Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, που χωρίς να συντρέχουν πλέον ουσιαστικοί λόγοι, καθώς η ΕΤΕ έχει αποπληρώσει την υποχρέωσή της προς το ΤΧΣ ήδη από τον Δεκέμβριο του 2016, συνεχίζουν την υλοποίηση της καταστροφικής διαδικασίας της πώλησης κόντρα στο συμφέρον του ομίλου της ΕΤΕ και της Εθνικής Οικονομίας και πρωτοστατούν στον ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ της ασφαλιστικής αγοράς."

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου