Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 26-06-2017

Θεσμικοί φορείς – Συνδικαλισμός

Δημοσίευση: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 09:04

Η κ. Θεοδώρα Ιωάννα Οικονομοπούλου νέα Πρόεδρος του ΣΕΜΑ!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Νέα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΜΑ εξελέγη η κ. Θεοδώρα Ιωάννα Οικονομοπούλου.

 

Ειδικότερα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που αναδείχθηκε από τις αρχαιρεσίες της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου στις 8 Μαρτίου, συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα, με Πρόεδρο την κ. Θεοδώρα Ιωάννα Οικονομοπούλου, Αντιπρόεδρο τον κ. Θεοφάνη Παπανικήτα, Γενική Γραμματέα την κ. Μαρία Τσιλιμπάρη, Ταμία τον κ. Ευάγγελο Κατσίκα και μέλη τους κ.κ. Ιωάννη Ξηρογιαννόπουλο, Νικόλαο Κόκκινο, Ζακ Καπουάνο, Φίλιππο Μυτιληναίο και την κ. Ευγενία Καφφετζή.

Η νέα πρόεδρος του ΣΕΜΑ, μετά την εκλογή της και αφού πρώτα ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν, δήλωσε ότι ο Σύνδεσμος θα εντείνει τη συνεισφορά του στα κοινά της ασφαλιστικής αγοράς, με κύριους στόχους τη στήριξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης, την ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης του Έλληνα καταναλωτή, την προάσπιση των συμφερόντων των μεσιτών ασφαλίσεων, καθώς και την περαιτέρω αναβάθμιση του ρόλου τους στο ασφαλιστικό γίγνεσθαι.

«Οι μεσίτες ασφαλίσεων διαδραματίζουν κομβικό ρόλο σε έναν κλάδο της αγοράς ο οποίος έχει πολλά να προσφέρει στην κοινωνία και το επιχειρείν, που εδώ και εννέα χρόνια δοκιμάζονται σκληρά από τις αντιξοότητες της οικονομίας. Είναι υποχρέωση μας να στηρίξουμε, με όλες τις δυνάμεις μας με σύμπνοια και συνοχή, κάθε προσπάθεια της ασφαλιστικής αγοράς που βλέπει «μπροστά» και που αποβλέπει στο κοινό συμφέρον, στην ανάπτυξη του ΑΕΠ της χώρας και στην επιστροφή των επενδύσεων στην Ελλάδα» τόνισε η κ. Οικονομοπούλου.

 

Σημείωση Nextdeal: Πληροφορίες του Nextdeal αναφέρουν ότι στην πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο οι ψήφοι ήταν 4 Οικονομοπουλου, 3 Ξηρογιαννόπουλος και 2 Λευκά. Η δεύτερη ψηφοφορία έφερε 5 Οικονομοπουλου, 3 Ξηρογιαννόπουλος και 1 Λευκό. Οι ψήφοι για τον Αντιπρόεδρο Φάνη Παπανικήτα ήταν 6-3. Για τη θέση της Γενικής Γραμματέως κ. Τσιλιμπάρη οι ψήφοι ήταν 8-1. Τέλος οι ψήφοι για τον Ταμία κ. Ε. Κατσίκα ήταν 9-0.

   

σχόλια

 • ΜΕΣΙΤΗΣ
  ΜΕΣΙΤΗΣ Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 10:47

  Eσεις κε Σεραφειμιδη που ειστε και απογονος οπως τοσοι και τοσοι πια μεσα στο νεο Δ Σ ( ΚΟΚΚΙΝΟΣ,ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΠΟΥΑΝΟ)για πειτε μας ποσες φορες πηγατε στο ΣΕΜΑ να υποδειξετε τι πρεπει να κάνουν και τι σας ειπαν για αυτο . Επιθεση απο τον καναπε ως αντρας το ξέρετε οτι δεν γινεται ...αλλα λογια να αγαπιομαστε ..

 • ΚΩΣΤΑΣ Γ./ΑΘΗΝΑ
  ΚΩΣΤΑΣ Γ./ΑΘΗΝΑ Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 09:54

  ΕΔΩ ΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΙΦΟΥΣ. Η ΑΓΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ
  ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΑΤΡΑΠΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΦΙΤΣΙΑ.
  ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ
  ΟΧΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥΣ KAI ΠΑΤΡΙΚΙΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ

 • konstantinos
  konstantinos Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 12:04

  Eιμαστε και μεις εκει Ντραπηκαμε και φυγαμε . Γ.Σ παρωδια με προεδρο ατομο που του καταγγελουν τρομερα και αδιανοητα πραγματα. Πειθαρχικο υπαρχει; Δεν εγινε συζητηση για κανενα ζωτικο και επειγον θεμα. Αυτο λεγεται καπελωμα. Οι προηγουμενες διοικησεις υποβαθμισαν το ΣΕΜΑ Αραγε μπορουν οι εκπροσωποι των ξενων μεγαλων οικων να ενδιαφερθουν για τον απλο μεσιτη; Δυσκολο αν οχι απιθανο. Τι δουλεια εχει ο ΣΕΜΑ μεσογειακες συναντηεσεις,ποιος πληρωνει τα ταξειδια και ας λυσουμε πρωτα τα δικα μας ...και βλεπουμε για αλλα μεγαλεια και μοστρες . Νεο Δ.Σ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΕΣ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΙΤΕΣ
  βγειτε μπροστα παλληκαρισια οχι αλλο κοτουλες και λαγοι και γατουλες

 • Γιώργος Σεραφειμίδης
  Γιώργος Σεραφειμίδης Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 17:19

  Κατ' αρχήν η έλευση μίας ικανής γυναίκας στην προεδρεία είναι μία ανανέωση από τη μονότονη ανδρική φιγούρα του παρελθόντος. Είναι και συναινετική εξέλιξη καθότι αποστρέφει το μυαλό από απορίες για το ποιος φοράει ή όχι παντελόνια εκεί μέσα!
  Το προφανές ζητούμενο είναι μία αλλαγή 180 μοιρών για το ΣΕΜΑ. Μέχρι σήμερα παίζαμε μόνο άμυνα, ας δοκιμάσουμε να δούμε και την "αντίπαλη" εστία, να περάσουμε τη σέντρα, να παίξουμε και λιγάκι επίθεση... Ποιος ξέρει, μπορεί να βάλουμε και γκόλ!
  Παρόν στην τελευταία ΓΣ άκουσα να παίζει η ίδια κασέτα για την επιτυχία μας και την καθιέρωσή μας στην αγορά. Αν βγάλουμε τις τραπεζικές από το κάδρο, ελέγχουμε 5-10% της αγοράς. Μεγάλη "επιτυχία" και η "επιτροπή σοφών" μας μάρανε...
  Το θέμα είναι να δοθεί χώρος στους νεότερους, χωρίς παρεμβάσεις, με συσπείρωση του σώματος, καθώς το νεο ΔΣ όσο υποσχόμενο και να είναι από μόνο του δεν μπορεί να αλλάξει τα πράγματα.
  Και τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν καθώς η χώρα Βουλγαροποιείται . Και τα πράγματα δεν αλλάζουν με θεωρίες. Γιατί και οι δυσαρεστημένοι όταν καλούνται να απαντήσουν για το τι θα ήθελαν να αλλάξει στο ΣΕΜΑ δεν πείθουν...
  Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες της οικονομίας και της αγοράς, η νέα προσπάθεια που ξεκινάει είναι η τελευταία ευκαιρία, όχι μόνο για τους μεσίτες, αλλά για το σύνολο της διαμεσολάβησης των 7 κεντρικών συλλογικών οργάνων, των 20+ προέδρων εν ενεργεία, τέως (ή και πέος κατά Α.Ρ.), επίτιμων (προτείνω να τους κάνουμε όλους...), επιτροπών (τρομάρα μας...) και των 5-10 χιλ διαμεσολαβητών που θα μείνουν στην αγορά πανελλαδικά!

Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου