48ωρη πανελλαδική απεργία αποφάσισε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 23-11-2017

Θεσμικοί φορείς – Συνδικαλισμός

Δημοσίευση: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 13:42

48ωρη πανελλαδική απεργία αποφάσισε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

48ωρη πανελλαδική απεργία την Τρίτη 21/3/2017 και την Τετάρτη 22/3/2017 αποφάσισε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής.

 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου:

"Οι κινητοποιήσεις ενάντια στην πώληση της Εταιρίας μας συνεχίζονται και κλιμακώνονται την επόμενη εβδομάδα με την προκήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας την Τρίτη 21/3/2017 και την Τετάρτη 22/3/2017 και με τη συμμετοχή όλων μας σε αυτήν.

Και τις δύο μέρες θα υπάρχει περιφρούρηση του κτιρίου από τις 07:00 π.μ. και την Τρίτη 21/3/2017 θα ξεκινήσουμε στις 10:00 π.μ. πορεία προς το κτίριο της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα (Βασιλίσσης Σοφίας & Ηρώδου Αττικού).

Όλοι μαζί, μαζί με τους συναδέλφους μέσω ICAP - που η Διοίκηση της Εταιρίας συνεχίζει να τους θεωρεί συναδέλφους δεύτερης κατηγορίας - θα διαδηλώσουμε απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να μας ξεπουλήσουν.

Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους, το παραγωγικό δίκτυο, τις γραμματείς ζωής, τους φορείς και τα σωματεία που θέλουν να δηλώσουν αλληλεγγύη στον αγώνα μας, κάθε πολίτη που δεν θέλει να δει να ξεπουλιέται ακόμα μια κερδοφόρα ελληνική επιχείρηση.

Σας καλούμε για να δώσουμε το 100% της συμμετοχής και της προσπάθειάς μας και σε αυτή την 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση και να αποδείξουμε πως η αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι ισχυρή.

Απεργούμε - Διαδηλώνουμε - Διεκδικούμε - Αγωνιζόμαστε!

Λέμε «ΟΧΙ» στο ξεπούλημα της Εθνικής Ασφαλιστικής!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ»"

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου