Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 28-04-2017

Εκπαίδευση

Δημοσίευση: Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 13:11

Το πρώτο Μητρώο Ιατρών Ασφαλιστικών Συμβούλων Πραγματογνωμόνων Εκτιμητών ανακοίνωσε η E.E.M.C.//MQI

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Tην δημιουργία του Πρώτου ειδικού Μητρώου Ιατρών Ασφαλιστικών Συμβούλων Πραγματογνωμόνων Εκτιμητών ανακοίνωσε η E.E.M.C.//MQI (Επιστημονική & Επαγγελματική Ένωση Ευρωπαϊκού Χώρου Πιστοποιημένων Ασφαλιστικών Προσώπων – Πραγματογνωμόνων & Εκτιμητών).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η E.E.M.C.//MQI (Επιστημονική & Επαγγελματική Ένωση Ευρωπαϊκού Χώρου Πιστοποιημένων Ασφαλιστικών Προσώπων– Πραγματογνωμόνων & Εκτιμητών) με την ιδιότητα του Επιστημονικού & Επαγγελματικού Σωματείου, με αριθ. έγκρισης/ 28383/11/1/2011, δημιούργησε το 2011 με αύξοντα Αριθμό /18958/26/9/2003, το Πρώτο Επίσημο Μητρώο Εκτιμητών Πραγματογνωμόνων Ζημιών Ασφαλίσεων (Μ.Ε.Π.//MQI) και σήμερα ανακοινώνει επίσημα την δημιουργία του Πρώτου ειδικού Μητρώου Ιατρών Ασφαλιστικών Συμβούλων Πραγματογνωμόνων Εκτιμητών.

Μητρώο “Ι.Α.Σ.Π.Ε.” 
(Ιατρών Ασφαλιστικών Συμβούλων Πραγματογνωμόνων Εκτιμητών ) 

Στα πλαίσια των ανωτέρω υλοποιεί αποκλειστικά και εξειδικευμένα το Πρώτο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κατάρτισης & Εξειδίκευσης Ι.Α.Σ.Π.Ε.

Η Ένωση E.E.M.C//MQI σε συνεργασία με τον Αναγνωρισμένο Φορέα Εκπαίδευσης Coordinators Α.Ε.Ε.Κ. με την πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας, υλοποιεί για τον σκοπό του Μητρώου Ι.Α.Σ.Π.Ε. Ειδικό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης.

Οι απόφοιτοι του εκπαιδευτικού προγράμματος Ι.Α.Σ.Π.Ε., θα αποκτήσουν Αναγνωρισμένο Τίτλο Σπουδών και θα εγγράφονται δωρεάν στο Μητρώο Ι.Α.Σ.Π.Ε. και θα δικαιούνται αυτόματα όλα τα προνόμια των Μελών της E.E.M.C//MQI.

Σκοπός της Αναγνωρισμένης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Εξειδίκευσης αυτής είναι, η απόλυτη προσαρμογή των Μελών Ι.Α.Σ.Π.Ε. με το θεσμικό ισχύον πλαίσιο βάσει του εγκεκριμένου περιγράμματος, τόσο για τα τροχαία ατυχήματα, όσο και για όποια άλλη περίπτωση απαιτείται ιατρική εκτίμηση και πραγματογνωμοσύνη.

Στόχος του Μητρώου Ι.Α.Σ.Π.Ε., είναι να υπάρχουν καταγεγραμμένα όλα τα πιστοποιημένα πρόσωπα που θα μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες Ιατρικής Εκτίμησης και Πραγματογνωμοσύνης κυρίως σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, με Μέλη Ιατρούς και Νοσηλευτές.

Η Ειδική Επιστημονική Επιτροπή του Μητρώου Ι.Α.Σ.Π.Ε. προσκαλεί όλους τους Ιατρούς και Νοσηλευτές που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Μητρώο Ι.Α.Σ.Π.Ε. να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210.5734000 ή στέλνοντας e-mail www1co.gr.

Έναρξη μαθημάτων πρώτου group, την Τρίτη 2 Μαίου 2017.

Για δήλωση ενδιαφέροντος και ένταξης στο Μητρώο Ι.Α.Σ.Π.Ε. αποστείλετε e-mail [email protected] ή καλέστε στο 210-5734000."

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου