Ημερίδα: Time Management - Οδηγός Επιβίωσης & Επιχειρησιακής Συνέχειας (B.C.R.M.)

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 24-11-2017

Εκπαίδευση

Δημοσίευση: Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 11:19

Ημερίδα: Time Management - Οδηγός Επιβίωσης & Επιχειρησιακής Συνέχειας (B.C.R.M.)

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Ημερίδα με θέμα: "Time Management & B.C.R.M." διοργανώνουν το Επιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με τον αναγνωρισμένο, Εκπαιδευτικό & Συμβουλευτικό Όμιλο Επιχειρήσεων Π&Ε Καρναχωρίτη Coordinators Group.

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 07 Μαρτίου 2017, προσέλευση: 17:30 μ.μ., στην αίθουσα του 2ου ορόφου του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Σκοπός αυτής της Ημερίδας είναι η προώθηση της φιλοσοφίας της "Επιχειρησιακής Συνέχειας - B.C.R.M." που θεωρείται διεθνώς βασικός πυλώνας για την επιβίωση μιας επιχείρησης, σε συνδυασμό με τις πρακτικές και βασικές αρχές της "Διαχείρισης Χρόνου" - Time Management.

Η μοναδική εξειδίκευση που διαθέτει ο Όμιλος Coordinators Group στον Ελλαδικό Χώρο στα ζωτικής φύσεως θέματα που θα αναλυθούν, θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και πρακτικές, για τον καλύτερο σχεδιασμό αντιμετώπισης θεμάτων που προκύπτουν στην καθημερινότητα και επηρεάζουν την ανάπτυξη, την προσωπική ηρεμία και πολλές φορές απειλούν σοβαρά το έργο μας.

Πρόσφατες στατιστικές έρευνες έδειξαν ότι το 76 % των Ελληνικών Επιχειρήσεων, στερούνται σχεδίου αντιμετώπισης διαχείρισης χρόνου και επιχειρησιακής συνέχειας.

Για δηλώσεις συμμετοχής ενημερώσετε στο email ([email protected]), ώστε να γίνει εμπρόθεσμα η έκδοση της Βεβαίωσης συμμετοχής.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου