Πώς οι selfies θα επηρεάζουν την ασφάλεια ζωής!

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 23-11-2017

Διεθνή

Δημοσίευση: Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 10:28

Πώς οι selfies θα επηρεάζουν την ασφάλεια ζωής!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Μία selfie αποκαλύπτει πολύ περισσότερα από τη διάθεση που έχουμε τη στιγμή της λήψης. Οι ρυτίδες, τα χείλη, το περίγραμμα του προσώπου θα μπορούσαν να αποκαλύψουν πόσο γρήγορα γερνάμε και σε τι κατάσταση βρίσκεται γενικά η υγεία μας και εν τέλει, να καθορίσουν αν τελικά καλύπτουμε τις προϋποθέσεις για μία ασφάλεια ζωής.

 

«Το πρόσωπό το φοράτε όλη σας τη ζωή και έχει να πει μία πολύ ξεχωριστή ιστορία για εσάς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Karl Ricanek, συνιδρυτής της εταιρίας Lapetus.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Detroit Free Press, αρκετές ασφαλιστικές εταιρίες δοκιμάζουν ήδη τη τεχνολογία της Lapetus, η οποία αναλύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μαζί με άλλα δεδομένα, για να προσδιορίσει το προσδόκιμο ζωής, αναφέρει χαρακτηριστικά, χωρίς βέβαια να τις κατονομάσει.

Οι ασφαλιστικές εταιρίες θα χρησιμοποιούν αυτές τις εκτιμήσεις για να λάβουν αποφάσεις σχετικές τόσο με την έγκριση μίας ασφάλισης όσο και με την κοστολόγησή της. Το πρόγραμμα Chronos της Lapetus, θα επιτρέπει σε έναν πελάτη να αγοράσει ασφάλιση ζωής σε απευθείας σύνδεση μέσα σε μόλις 10 λεπτά χωρίς να λάβει ιατρική γνωμάτευση.

Πολλές ασφαλιστικές ήδη αναζητούν επιπρόσθετους τρόπους, που θα βοηθήσουν στη γρήγορη λήψη αποφάσεων και στη διευκόλυνση αγοράς μίας ασφάλισης υγείας, πέρα από την τυπική διαδικασία, η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και εβδομάδες. Στατιστικά μοντέλα, τεχνητή νοημοσύνη ακόμα και ανάλυση της χρήσης των κοινωνικών δικτύων είναι μερικοί από αυτούς. Ο χρόνος και οι δοκιμές θα δείξουν ποιες τεχνικές θα είναι αποτελεσματικές αναφέρει ο Robert Kerzner, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LIMRA, κορυφαίου διεθνή οργανισμού πάνω στα ασφαλιστικά δρώμενα. Είναι διαφορετικό ο καταναλωτής να στέλνει απλά μία selfie στον ασφαλιστή του, από το να περνά όλη τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων. Είναι ανάγκη να νιώθει και άνετα εκτός από σίγουρος για την επιλογή του.

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου