Πότε καλύπτεται η νοσηλεία από Νεφρολιθίαση μέσα από τα συμβόλαια υγείας;

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 24-11-2017

Διαμεσολαβούντες

Δημοσίευση: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 13:27

Πότε καλύπτεται η νοσηλεία από Νεφρολιθίαση μέσα από τα συμβόλαια υγείας;

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Νεφρού, το nextdeal.gr ενημερώνει σχετικά με την συχνή πάθηση της νεφρολιθίασης (Διαβάστε εδώ "Η παχυσαρκία είναι ένας από τους ισχυρότερους παράγοντες κινδύνου για ανάπτυξη Χρόνιας Νεφρικής Νόσου!").

 

Περίπου το 11% του συνόλου του πληθυσμού παγκοσμίως έχει κατά την διάρκεια της ενήλικης ζωής του ένα επεισόδιο κωλικού νεφρού και αποβολής λίθου ενώ το ποσοστό των ανθρώπων που πάσχουν από νεφρολιθίαση συνεχώς αυξάνεται.

Η θεραπεία μπορεί να είναι συντηρητική ή και χειρουργική ανάλογα την μορφή, το μέγεθος, το βάρος, τη σύσταση του λίθου και την βλάβη που έχει προκαλέσει στα νεφρά.

Όλες οι εταιρείες όπως Interamerican, Generali, AXA, Allianz, Metlife, Eurolife ERB, NN Hellas, ERGO- Αγροτική, CNP Ζωής, Εθνική, Μινέττα Life, Συνεταιριστική, Ιντερσαλόνικα, Interasco, Prime, Ατλαντική Ένωση καλύπτουν νοσηλείες ασφαλισμένων με περιστατικά νεφρολιθίασης μετά από 1,3,6,9,12,24 μήνες από την ημερομηνία έναρξης του συμβολαίου και ανάλογα το πρόγραμμα και την εταιρεία.

Ενημερωθείτε εδώ αναλυτικά για τον όρο «Νεφρολιθίαση» μέσα από τους γενικούς όρους συμβολαίων υγείας των εταιρειών ενδεικτικά Ατλαντική Ένωση, Μινέττα Life, Εθνική, AXA, Interamerican, παρόμοιους και των άλλων εταιρειών:

Ατλαντική Ένωση: Atlas Protection

Ατλαντική Ένωση: Atlas Protection

Μινέττα Life: Mινέττα TOP

Μινέττα Life: Mινέττα TOP

ΕΘΝΙΚΗ: FULL

ΕΘΝΙΚΗ: FULL

ΑΧΑ: Mediσυν 2

ΑΧΑ: Mediσυν 2

Interamerican: Medisystem Benefit

Interamerican: Medisystem Benefit

Ενημερωθείτε σήμερα για τα οφέλη των ασφαλιστηρίων υγείας από τον διαμεσολαβητή σας.

 

©Μέντωρ Διαμεσολαβητής

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου