Ποια Οδική Βοήθεια εξυπηρετεί και εντός της Αττικής Οδού;

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 24-11-2017

Διαμεσολαβούντες

Δημοσίευση: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 09:08

Ποια Οδική Βοήθεια εξυπηρετεί και εντός της Αττικής Οδού;

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Απαραίτητη έχει γίνει η μετακίνηση των οχημάτων μέσω της Αττικής Οδού τα τελευταία έτη.

 

Ο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος της Αττικής Οδού μήκους 70 χιλιομέτρων αποτελεί τον περιφερειακό δακτύλιο του Νομού Αττικής και διαθέτει τρεις λωρίδες κίνησης και μια λωρίδα έκτακτης ανάγκης ανά κατεύθυνση.

Ακόμα και εάν ένας οδηγός διαθέτει ασφαλιστήριο συμβόλαιο «Οδικής Βοήθειας», σε περίπτωση που το όχημα του υποστεί βλάβη και ακινητοποιηθεί οφείλει να καλέσει στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης της Αττικής Οδού 1024 για να εξυπηρετηθεί. Η Οδική Βοήθεια της Αττικής Οδού είτε επισκευάζει επί τόπου την ζημιά είτε ρυμουλκεί το όχημα στην έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο.

Πρόσφατα ένας πελάτης με συμβόλαιο οχήματος, επιστρέφοντας από προάστιο της Αττικής προς Αθήνα έπαθε λάστιχο. Μόλις πέρασε τα διόδια ακινητοποίησε το όχημα δεξιά και κάλεσε το 1024 για να εξυπηρετηθεί. Άμεσα εμφανίστηκε ο υπάλληλος της Οδικής Εξυπηρέτησης της Αττικής Οδού με ευγενική διάθεση, αλλά η αλλαγή λάστιχου σε όχημα τύπου SUV μεγάλου κυβισμού απαιτούσε ευρύτερες τεχνικές και ειδικές γνώσεις!

Έπειτα από αρκετή ώρα και προσπάθειες τεχνικής εξυπηρέτησης και λόγω του ψύχους που επικρατούσε, ο υπάλληλος της Αττικής Οδού κάλεσε αυτόβουλα την Οδική Βοήθεια Interamerican να βοηθήσει! Άμεσα το φορτηγό της Interamerican έφτασε στο σημείο που βρισκόταν το ακινητοποιημένο όχημα και ο υπάλληλος που είχε ειδικές γνώσεις και εμπειρία άλλαξε το λάστιχο σε 5 λεπτά! Η παροχή δόθηκε δωρεάν από την εξυπηρέτηση της Αττικής Οδού και ο οδηγός επέστρεψε άμεσα στην κυκλοφορία.

Ενδεικτικά οι εταιρείες Interamerican Βοηθείας, Ιντερσαλόνικα Βοηθείας, Mapfre Assistance, Interpartner Assistance, Mondial Assistance, Europ Assistance κ.α. διαθέτουν είτε ανεξάρτητα ασφαλιστήρια οδικής βοήθειας με ενδεικτικό κόστος από 25 ευρώ το εξάμηνο είτε εξυπηρετούν μέσα από τα συμβόλαια οχημάτων των ασφαλιστικών εταιρειών, με ενδεικτικό κόστος από 20 ευρώ το εξάμηνο.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα ο πελάτης ήταν «τυχερός» που το περιστατικό έλαβε χώρα εντός ενός αυτοκινητόδρομου που παρέχει εξυπηρέτηση! Ένα ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος θα τον εξυπηρετούσε εάν πάθαινε λάστιχο πάνω σε κάποιο χιονισμένο βουνό σε περασμένη νυχτερινή ώρα; Φίλοι οδηγοί, θυμηθείτε πως ένα ατομικό συμβόλαιο Οδικής Βοήθειας είναι απαραίτητο για κάθε περίπτωση Οδικής Εξυπηρέτησης!

Ενημερωθείτε σήμερα με λεπτομέρειες από τον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, για τα οφέλη της Οδικής Βοήθειας Οχημάτων.

 

©Μέντωρ Διαμεσολαβητής

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου