Η Mega Brokers τιμά τον ασφαλιστή (video)

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 22-11-2017

Διαμεσολαβούντες

Δημοσίευση: Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 08:22

Η Mega Brokers τιμά τον ασφαλιστή (video)

Nextdeal newsroom

Γράφει:

   

Η μεγαλύτερη μη τραπεζική μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων η Mega Brokers, τίμησε την προηγούμενο Παρασκευή στο «Posidonio Music Hall» τους κορυφαίους συνεργάτες της, με την παρουσία εκπροσώπων της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής της χώρας και σχεδόν του συνόλου των κορυφαίων στελεχών της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

 

Όπως τόνισε μιλώντας στην εκδήλωση ο Εμπορικός Διευθυντής της Mega Brokers, κ. Αναστάσιος Χατζηθεοδοσίου η εταιρεία προχώρησε στην απλοποίηση των διαδικασιών ενώ πρόσθεσε ότι ακολούθησε μία νέα εμπορική πολιτική και εφάρμοσε ένα νέο κανονισμό πωλήσεων με στόχο την ενίσχυση των συνεργατών. Το 2016 οι συνεργάτες της Mega Brokers αυξήθηκαν κατά 23,2% ενώ η παραγωγή της εταιρείας ανήλθε στα 54,7 εκατ. ευρώ ασφάλιστρα έναντι 48,4 εκατ. ευρώ ένα χρόνο πριν.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mega Brokers, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου τόνισε μεταξύ άλλων ότι η εταιρεία είναι πρώτη στην παραγωγή τα τελευταία επτά χρόνια, αν εξαιρεθεί η τραπεζική μεσιτική εταιρεία της Τράπεζας Πειραιώς και υπογράμμισε ότι η Mega Brokers θα επενδύει πάντα στον ασφαλιστή. Η ασφάλιση θέλει τον ασφαλιστή της ήταν και είναι το moto της εταιρείας. Τέλος, υπογράμμισε ότι επί 27 χρόνια η Mega Brokers είναι κερδοφόρος και κάλεσε τους ασφαλιστές να πλαισιώσουν τις τάξεις της εταιρείας.   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου