Ένα μοναδικό πρόγραμμα ασφάλισης Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνη Διαμεσολαβούντων από την Cromar

Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 22-09-2017

Διαμεσολαβούντες

Δημοσίευση: Κυριακή, 24 Μαΐου 2015 18:15

Ένα μοναδικό πρόγραμμα ασφάλισης Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνη Διαμεσολαβούντων από την Cromar

Λάμπρος Καραγεώργος
   

Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβούντων ή Secure PI3, είναι το ερώτημα που θέτει η Cromar στην παρουσίαση του προγράμματος Secure PI3, που δημιούργησε λαμβάνοντας υπόψη τι ισχύει διεθνώς στην αγορά ασφάλισης επαγγελματικών ευθυνών διαμεσολαβούντων.

Το Secure PI3 Είναι το Μοναδικό Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Διαμεσολαβούντων το οποίο παρέχει και κάλυψη Παραβίασης Ιδιωτικότητας, μετριάζοντας τον κίνδυνο να θιγεί η φήμη του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή από πιθανή παραβίαση ηλεκτρονικών συστημάτων, φυσικών αρχείων και απώλεια προσωπικών δεδομένων πελατών του. Επίσης καλύπτει την ιστοσελίδα του διαμεσολαβητή από κυβερνοεπιθέσεις, και την ευθύνη του λόγω δημοσίευσης περιεχομένου.

Συνοπτική Περιγραφή ασφαλιστικών καλύψεων 

 • Λάθη και Παραλείψεις
 • Παραβίαση καθήκοντος Εμπιστευτικότητας
 • Συκοφαντική Δυσφήμιση
 • Απώλεια Εγγράφων
 • Απιστία Υπαλλήλων

Μοναδικές Ασφαλιστικές Καλύψεις για την Ελληνική Αγορά

 • Παραβίαση Ιδιωτικότητας
 • Ευθύνη δημοσίευσης περιεχομένου στην ιστοσελίδα του 

Το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζεται από το ηγετικό συνδικάτο BEAZLEY των Lloyd’s Λονδίνου, τo οποίo διαθέτει εξαιρετική εμπειρία και είναι παγκοσμίως πρωτοπόρο τόσο στην ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης όσο και στην διαχείριση περιστατικών παραβίασης ιδιωτικότητας.

Στα πλεονεκτήματα του προγράμματος μπορεί κάποιος να αναφέρει:

 • Την Αξιοπιστία & Φερεγγυότητα των Lloyd’s A+ (Strong) Standard & Poor's
 • Την Διεθνή παρουσία του ηγετικού συνδικάτου των Lloyd’s “BEAZLEY” στην ασφάλιση Επαγγελματικών Αστικών Ευθυνών
 • Την Τεχνογνωσία των “BEAZLEY” με εμπειρία στην διαχείριση άνω των 2.000 περιστατικών παραβίασης ιδιωτικότητας 
 • Τις Μοναδικές Καλύψεις για την ελληνική αγορά 
 • Το Ανταγωνιστικό κόστος ασφάλισης
 • Τις Απλές διαδικασίες ασφάλισης

Η φήμη ενός ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τρόπο διαχείρισης και προστασίας των δεδομένων των πελατών του. Η λανθασμένη διαχείριση περιστατικών απώλειας δεδομένων μπορεί να καταστρέψει τη φήμη του σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

O κ. John Croker CEO της Cromar δήλωσε: Συνεχίζουμε να δημιουργούμε εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα σε συνεργασία με την αγορά των Lloyd’s. Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και καινοτόμες καλύψεις σε διεθνή πρότυπα και παρέχουμε προϊόντα σε ασφαλιστικούς & αντασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με στόχο την αποτελεσματική προστασία της φήμης τους.”

Ας μην ξεχνάμε ότι “Χρειάζονται 20 χρόνια για να δημιουργηθεί η φήμη μιας εταιρίας και μόνο 5 λεπτά για να καταστραφεί” (Warren Buffett)

Η Cromar Insurance Brokers είναι Εξουσιοδοτημένος Ανταποκριτής των LLOYD”S, διαθέτει πολυετή εμπειρία στην δημιουργία εξειδικευμένων ασφαλιστικών προγραμμάτων με την υποστήριξη ηγετικών συνδικάτων των Lloyd’s με τα οποία έχει Εξουσιοδότηση Δέσμευσης (Binding Authority). Παρέχει Υψηλού Επιπέδου υπηρεσίες σε Ευρωπαϊκά πρότυπα.

 

   
Σχολίασε το 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου