Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη περιήγηση των επισκεπτών στις σελίδες μας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

RSS
Αθήνα, 25-05-2017

Ασφαλιστικές Εταιρείες

Δημοσίευση: Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2012 01:45

ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Γράφτηκε από τον 

Η ΑTE Ασφαλιστική ιδρύθηκε το 1980 με το όνομα ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων. με κύριο μέτοχο την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και μέχρι την είσοδό της στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, το 1999, συμμετείχαν με μικρό ποσοστό, Αγροτικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις κάθε βαθμού.

Η ίδρυσή της ήταν το αποτέλεσμα του διαχωρισμού των ασφαλιστικών εργασιών από τις τραπεζικές, που μέχρι τότε ασκούσε η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος.

Τον Αύγουστο του 2005 μετά από τον επανασχεδιασμό του εταιρικού προφίλ της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και των εταιριών του ομίλου της, η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ απέκτησε το νέο της εμπορικό όνομα , ΑΤΕ Ασφαλιστική.

Από τις 27.07.2012 έως και τις 31.07.2016, η Εταιρία αποτέσε μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Την 01.08.2016 η Εταιρία έγινε μέλος του ασφαλιστικού ομίλου ERGO.

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική είναι μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας, και με επιχειρηματική φιλοσοφία που είναι εστιασμένη στον Άνθρωπο.

Η φιλοσοφία αυτή, που περικλείεται στη φράση - slogan "Κοντά σας ό,τι κι αν τύχει", εκφράζεται με την παροχή πρωτοποριακών ασφαλιστικών προϊόντων και ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων, που καθιστούν την ΑΤΕ Ασφαλιστική ως την εταιρία με τις περισσότερο εξειδικευμένες ασφαλιστικές καλύψεις.

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική έχει αναπτύξει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πωλήσεων σε όλη την επικράτεια και εξυπηρετούν άμεσα κάθε ασφαλιστική ανάγκη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σχετικά Άρθρα

Add Comment 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βιβλία Εκδόσεων Σπύρου